سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

ایرپاد‌های دوربین‌دار به زودی از راه می‌رسد

ظاهراً اپل قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ هدفون‌های جدیدی مجهز به دوربین راهی بازار کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس گزارش زومیت، مینگ‌چی کوئو در گزارشی جدید می‌نویسد که اپل می‌خواهد تا تولید انبوه ایرپاد مجهز به دوربین را تا سال ۲۰۲۶ آغاز کند. بلومبرگ در ماه فوریه (بهمن و اسفند ۱۴۰۲) به برنامه‌های اپل برای توسعه‌ی ایرپاد‌هایی با دوربین اشاره کرده بود.

به‌گفته‌ی کوئو، هدفون‌های جدید اپل از دوربین مادون‌قرمز استفاده خواهند کرد؛ همان دوربینی که به‌عنوان بخشی از ماژول Face ID در آیفون استفاده می‌شود. ظاهراً هدف اپل از تجهیز ایرپاد به دوربین، یکپارچه‌سازی آن با ویژن پرو و هدست‌های آینده است.

در گزارش کوئو آمده است: «ایرپاد‌های دوربین‌دار اپل اکوسیستم رایانش سه‌بعدی این شرکت را تقویت می‌کند. برای مثال، زمانی‌که کاربر با هدست واقعیت مجازی اپل در حال تماشای ویدئو است و هم‌زمان از این ایرپاد جدید استفاده می‌کند، اگر سرش را به سمتی خاص بچرخاند، صدا در همان جهت پخش می‌شود که می‌تواند به تقویت تجربه‌ی صدای فراگیر سه‌بعدی کمک کند.»

ظاهراً دوربین مادون‌قرمز روی ایرپاد می‌تواند تغییرات محیط را تشخیص دهد و به‌طور بالقوه امکان کنترل ژست‌های حرکتی را برای بهبود تعامل کاربر با دستگاه فراهم کند. کوئو اشاره می‌کند که فاکسکان تأمین‌کننده‌ی دوربین مادون‌قرمز برای ایرپاد‌های اپل است. فاکسکان ظرفیت تولید سالانه‌ی ۱۸ تا ۲۰ میلیون واحد یا تقریباً ۱۰ میلیون جفت ایرپاد را دارد. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار